Ahad,31 Ogos 2014
Banyak hati perlu dijaga

Banyak hati perlu dijaga

Desas-desus rumah tangga pelakon Sabrina Ali dan suaminya Syed Amirul Syed Ahmad retak menanti belah sudah lama berkompang dan beberapa bulan lalu timbul dakwaan mahligai dibina sebenarnya bernoktah.

Depan Mata: Mana filem bertema patriotik?

Sebagai persiapan menyambut kemerdekaan yang dirai hari ini, selain mengibarkan bendera dan acara perbarisan, stesen TV sibuk menyediakan program khas untuk hidangan menjelang 31 Ogos dan sepanjang hari ini.

Produser auta lagi!

Sebelum Cik Pang bercerita panjang, ingat lagi tak ada cerita mengenai kisah produser baru kaki putar dalam ruangan Soseh-Soseh RAP minggu lalu?

Tayangan media tak mesra media!

Baru-baru ini, teman Cik Pang hampir saja naik hantu de–ngan satu produksi berpengalaman ketika malam tayangan perdana filem terbitan syarikat mereka.

Lagi bazar artis!

Sejak akhir-akhir ini, Cik Pang lihat ramai selebriti tempatan mula berjinak-jinak dalam bidang bisnes. Bukan setakat bisnes besar, ada juga menjalankan bisnes kecil-kecilan di bazar seluruh negara.

Farid hero pujaan malaya

Bermula dengan dunia peragaan pada 1999, Farid Kamil, 33, kini bukan hanya dikenali sebagai pelakon, malah pengarah dan turut berjinak-jinak dalam penulisan lakon layar.

Dong Won kembali aktif

Aktor Kang Dong Won muncul kembali ke layar lebar dengan dua filem besar, Kundo: Age Of The Rampant dan My Brilliant Life selepas empat tahun menyepi.

Sunny hargai sokongan kelab peminat

Pada 28 Ogos lalu, anggota Girls’ Generation, Sunny berkongsi mesej jujur dengan SONE, kelab rasmi peminat Girls’ Generation apabila memuat naik fotonya bersama peminat di laman Instagram miliknya pada 28 Ogos lalu.

Super Junior lancar album ke-7

Raja K-pop, kumpulan Super Junior (Suju) akhirnya muncul dengan album ke-7, Mamacita selepas dua tahun memberi tumpuan kepada aktiviti masing-masing.

Aksi solo Ji Young di AS

Penyanyi Baek Ji Young baru saja mengadakan konsert solo di New York, Amerika Syarikat (AS) pada 30 Ogos lalu. Ia juga persembahan solo pertamanya di AS sempena konsert solo bersiri Sentimental Memories di Kelab Nokia Los Angeles pada 28 Ogos lalu dan Lincoln Center, New York, semalam.

Saleha nafi anak emas

Selepas kejayaan drama bersiri Nora Elena, pelakon Siti Saleha, 25, membuktikan dirinya bukan ha–nya laris di televisyen tetapi juga menjadi pilihan produser filem.

Hisham rancang masa depan

Pelakon kelahiran Si­ngapura, Hisham Hamid, 29, antara bakat baru yang membuktikan status suami orang bukan halangan melangkah jauh dalam dunia lakonan.

Tak layan tohmahan

Kebelakangan ini pembabitan Fida Ibrahim, 29, dalam dunia lakonan sering mengundang kontroversi. Dia pernah dikatakan menjalin hubungan cinta dengan pelakon serta bermasalah dengan pengarah.