RIPD RIPD

Khamis,17 April 2014
4,000 tak berganjak

4,000 tak berganjak

Lebih 4,000 penonton membanjiri pusat beli-belah Village Mall di Sungai Petani, Kedah untuk menyaksikan persembahan Siri Jelajah Komedi Sinar bersama Kawan Paratha, baru-baru ini.

Deepika serba salah

Sebelum ini heboh dikatakan aktres Deepika Padukone bercuti secara rahsia dengan bekas kekasihnya, Ranbir Kapoor di Maldives.

Manisha masih bimbang

Aktres Manisha Koirala yang disahkan menghidap kanser ovari pada 2012 kini sembuh sepenuhnya selepas menjalani rawatan di Amerika Syarikat (AS).

4 hero baru Bollywood

Inilah wajah empat pelakon baru di Bollywood yang berani mengambil risiko dalam bidang perfileman iaitu Varun Dhawan, Sidharth Malhotra, Sushant Singh Rajput dan Arjun Kapoor.

Soseh Soseh: Artis muda buat harta

Sudah kerap sangat SS dengar berkenaan sikap boros segelintir artis yang gemar berfoya-foya menghabiskan wang macam menjirus air. Ketika sedang banyak tawaran, mereka bukannya teringat hendak menyimpan demi masa depan. Apabila sakit atau sudah tak laku, mulalah kita dengar mereka terpaksa meminta bantuan daripada pelbagai pihak.

Soseh Soseh: Sentap orang tak kenal

Kisah individu berangan popular walhal propa saja bukanlah asing lagi di telinga SS. Golongan ini ada yang bekerja di sebalik tabir dunia artis tapi kelakarnya mereka perasan macam muncul depan kamera. Kadangkala SS rasa hairan adakah mereka tidak pernah cerminkan diri di rumah.

Bintang cilik curi tumpuan

Bukan semua orang sabar melayan kerenah kanak-kanak kerana kalau mereka hilang ‘mood’ segala kerja akan tergendala. Itu belum lagi termasuk ragam lain apabila mereka penat dan mengantuk.

Debaran tercetus lagi

Persembahan ringkas yang dipertontonkan ketika sidang media sudah cukup memukau semua yang hadir, sekali gus memba–yangkan kehebatan 13 peserta Kilauan Emas 4 yang bakal membuka gelanggang pada 23 April ini dari Dewan Sri Putra, Bukit Jalil dan disiarkan secara langsung menerusi Astro Prima (105) dan Maya HD (135).

Ziana kembali ke pentas

IBARAT anak seluang jauh melaut, akhirnya kembali jua ke lubuk, begitulah dengan penghibur kesaya­ngan ramai, Ziana Zain.

Miley masuk wad

Macam-macam pula yang me–nimpa pe–nyanyi paling kontroversi tahun lalu, Miley Cyrus. Tahun ini saja, beberapa insiden menyedihkan berlaku kepadanya.