RIPD RIPD

Jumaat,01 Ogos 2014
Rabecca puas raya di Majidee

Cerita tersendiri sambut raya

Tahun ini Astro memilih tema Kosong Kosong sebagai kempen sempena sambutan Aidilfitri. Justeru, sebuah lagu khas berjudul Kosong Kosong ciptaan DJ Fuzz dirakamkan membabitkan Shah daripada THR Gegar dan Feeya (Sinar FM) yang berganding dengan Azhael AF serta Dina.

‘Tawan’ lapangan terbang

Kehadiran selebriti seorang ini nyata menyerikan industri biarpun skopnya hanya tertumpu kepada bahagian pengacaraan dan program berkonsepkan kulinari.

Bintang handalan bakal beraksi

Penganjuran ba­nyak festival muzik di Malaysia tidak menafikan antara satu daripada tarikan buat pelancong luar negara untuk datang bertandang ke sini, sekali gus mengenali sendiri betapa indahnya negara ini.

Soseh Soseh: Main hantar ‘benda halus’

Kedua-dua artis ini yang SS panggil sebagai AB dan EF pernah bersahabat baik sejak dulu lagi. Ketika itu, mereka berdua belum popular sangat seperti sekarang. Lantas mereka berdua saling menyokong kerjaya masing-masing. Pokoknya, mereka dah macam adik-beradik.

Soseh Soseh: Tergamak cantas kawan sendiri

Kes cantas-mencantas sering berlaku di mana-mana juga termasuk dalam dunia hiburan. Ini semua jelas kerja orang yang hidup ditemani sifat tamak. Apa yang SS ingin perkatakan ini ada kaitan dengan seorang artis yang cukup popular.