Sabtu, 6 Jun 2020.

AINUL Mardhiah Ahmad Safiuddin yang membuang ketumbuhan dalam mulut di London, United Kingdom (UK), setahun lalu sudah boleh berdiri dan mengeluarkan suara.

Khamis, 23 April 2020.

AINUL Mardhiah Ahmad Safiuddin yang sebelum ini menderita kanser ‘Germ Cell Tumor’ di mulut kini sudah pandai menutup alat bantuan pernafasannya (trachy) sendiri dan mengeluarkan suara.

Selasa, 14 Januari 2020.

“DALAM seminggu ini, gusi atas Ainul mulai bengkak sebab mungkin giginya nak tumbuh lagi. Sebelum ini, dua giginya tumbuh di bahagian bawah,” kata Ahmad Safiuddin Ahmad Razak, bapa bayi kesayangan rakyat Malaysia, Ainul Mardhiah yang sebelum ini menderita barah ‘Germ Cell Tumor’ di mulut.

Khamis, 28 November 2019.

BAYI menjadi tumpuan ramai, Ainul Mardhiah Ahmad Safiuddin, 15 bulan, yang sebelum ini disahkan menghidap ‘Germ Cell Tumor’ bukan sahaja semakin aktif bergerak, malah turut pandai melambai tangannya apabila disuruh serta bersosial dengan memberi senyuman.

Isnin, 4 November 2019.

“ALHAMDULILLAH, Ainul Mardhiah sudah pandai tersenyum dan gelak bila kita mengagahnya,” kata Ahmad Safiuddin Ahmad Razak, 24, bapa bayi yang sebelum ini menderita kanser ‘Germ Cell Tumor’ pada mulut.

Ahad, 27 Oktober 2019.

“ALHAMDULILLAH, Ainul Mardhiah kini sudah pandai senyum, sebelum ini dia hanya memerhati saja jika ada yang bermain dengannya,” kata bapanya, Ahmad Safiuddin Ahmad Razak, 24.

Jumaat, 25 Oktober 2019.

ADAM dan Ainul Mardhiah menjadi nama bayi paling popular dan ‘trending’ dipilih oleh ibu bapa untuk golongan Bumiputera sepanjang tahun lalu.

Ahad, 22 September 2019.

SEBUT sahaja Ainul Mardhiah Ahmad Safiuddin, pastinya ramai mengenali dan mengikuti kisah bayi ini serta ternanti perkembangan terbaharunya.

Ahad, 8 September 2019.

“WALAUPUN pada awalnya dia agak pelik, pandang kiri dan kanan, tetapi tidak lama selepas itu Ainul dapat merasai suasana di dalam rumah.

Ahad, 1 September 2019.

BAYI kesayangan ramai, Ainul Mardhiah Ahmad Safiuddin perlu menjalani beberapa rawatan susulan sebelum dibenarkan pulang ke rumah.