Rabu, 18 April 2018.

Kuala Lumpur: Ketika ramai berpendapat kontinjen negara boleh melakukan lebih baik di Sukan Komanwel Gold Coast, skuad pingpong pula sebaliknya apabila melakukan sesuatu di luar jangkaan dengan kejayaan memenangi gangsa dalam acara beregu wanita.

Ahad, 15 April 2018.

USAIN Bolt muncul selaku DJ ketika Gold Coast mengucapkan selamat tinggal kepada Sukan Komanwel selepas berakhirnya temasya 11 hari yang menyaksikan Australia dinobatkan selaku juara keseluruhan.

Ahad, 15 April 2018.

PRESIDEN Persatuan Badminton Malaysia (BAM), Datuk Seri Norza Zakaria memuji persembahan Datuk Lee Chong Wei dan beregu wanita, Chow Mei Kuan-Vivian Hoo yang menyumbangkan pingat emas sekali gus membantu kontinjen negara melepasi sasaran di Sukan Komanwel.  

Ahad, 15 April 2018.

GOLD COAST: Presiden Majlis Olimpik Malaysia (MOM), Tan Sri Tunku Imran Tuanku Ja'afar meluahkan rasa bangganya terhadap pencapaian atlet negara di Sukan Komanwel yang melabuhkan tirainya hari ini.   

Ahad, 15 April 2018.

GOLD COAST: Pasangan yang baru disatukan, Chow Mei Kuan-Vivian Hoo menghadiahkan emas ketujuh dan yang terpenting buat kontinjen negara di Sukan Komanwel sekali gus menyaksikan Malaysia melepasi sasaran ditetapkan dengan membawa pulang tujuh emas, lima perak dan 12 gangsa.