Suliati Asri

KINI, pelanggan boleh menikmati pra-pemasangan dan dilengkapi kamera swafoto 5G tahap flagship terbaik, pada HUAWEI nova 7 yang akan datang pada 7 Julai ini. Selain itu, pra-pesanan HUAWEI WiFi AX3 yang berharga RM299 juga ditawarkan pada hari yang sama.

Dengan perkakasan dan perisian terbaik dalam satu produk yang luar biasa pengguna kini memperoleh pengalaman terbaik ditawarkan oleh telefon pintar.

Bagaimanapun, tawaran pra-pesanan HUAWEI nova 7 di HUAWEI Store hanya untuk sehari sahaja iaitu pada 7 Julai (12.00 pagi) dan dijual pada harga RM1,999. Bukan itu saja, pengguna juga menikmati tiga kali ganda ganjaran.

Selain itu, pra-pesanan untuk HUAWEI Wifi AX3 yang berharga RM299 juga akan dibuka pada 7 Julai ini.

Jadi, jika anda merancang membeli telefon pintar dan tablet HUAWEI, jangan risau untuk mencari maklumat dan memuat turun aplikasi ke hadapan. Widget Petal Search kini tersedia dalam talian dan diprapasang di HUAWEI nova 7. Memasang aplikasi ini, kini lebih senang, selamat dan dapat dikemas kini.


Ganjaran tiga kali ganda

Tandakan kalendar anda dan buat pra-pesanan dalam talian HUAWEI nova 7, dengan harga RM1,999 pada hari Selasa, 7 Julai 2020 di HUAWEI Store dan dapatkan ganjaran tiga kali ganda (bernilai RM1571*):

1. Pakej hadiah HUAWEI nova 7 bernilai sehingga RM1,315 *

(Sepasang pembesar mini suara, selongsong nova 7, HUAWEI Video (kategori Di Bawah Dimsum), Cloud Storage 15GB (Sah 12 bulan), Ganjaran Member Center bernilai sehingga RM1,000*)

2. HUAWEI Powerbank Supercas 10,000 mAh * (Bernilai RM256)

3. Berpeluang memenangi HUAWEI MateBook 13 * (Bernilai RM3,499)

* Terma dan syarat terpakai. Selagi Stok Berakhir.

HUAWEI nova 7 boleh didapati di seluruh negara di semua HUAWEI Experience Stores (HES) mulai 10 Julai dan seterusnya.

Bagi yang tinggal di Pulau Pinang atau merancang menghala ke utara, kami ada kejutan untuk anda.

Anda bakal menerima 5 jam percuma bagi meletak kereta jika menggunakan aplikasi Penang Smart Parking yang boleh didapati di HUAWEI AppGallery.

Petal Search

Dalam setengah tahun, HUAWEI AppGallery mempunyai 400 juta pengguna aktif bulanan, menjadikannya gedung aplikasi ketiga terbesar di dunia.

Dilengkapi aplikasi terkenal dalam kalangan pengguna dari HUAWEI App Gallery seperti Maybank2u, Lazada, WhatsApp, WeChat, Facebook dan banyak lagi, HUAWEI App Gallery adalah tempat sehenti memenuhi keperluan pengguna terus berkembang.


Terdapat dua langkah mudah bagaimana anda boleh mencari aplikasi kegemaran, pada Widget Petal Search yang sudah dipasang pada HUAWEI nova 7.

Langkah 1: Tambahkan Petal Search Widget ke laman utama anda.

Langkah 2: Sekarang anda boleh mula mencari, memuat turun dan memasang aplikasi kegemaran di HUAWEI nova 7!

Sekiranya anda ingin merebut peluang memenangi HUAWEI FreeBuds 3, kunjungi halaman Facebook HUAWEI untuk menyukai dan berkongsi video ke platform anda!

Cepat bertindak sekarang kerana esok adalah hari terakhir untuk anda merebutnya. Peraduan berlangsung dari 1 hingga 7 Julai.

Selebriti terkenal Fatin Afeefa jatuh cinta dengan ciri-ciri menarik yang ditawarkan HUAWEI nova 7


Selain Widget Petal Search, antara ciri lain yang boleh anda nantikan dengan HUAWEI nova 7 yang serba baharu ini ialah:

• Reka bentuk

HUAWEI nova 7 hadir dalam dua variasi hebat iaitu warna no.7 iaitu Space Silver dan Midsummer Purple.

Yang pasti, kedua-dua warna ini sememangnya meruntun jiwa!

• Telefon pintar 5G swafoto terbaik

a. Super Night Selfie 3.0

Bagi yang suka swafoto, HUAWEI nova 7 hadir dengan kamera depan 32MP yang menyokong AI-Powered Facial Contouring, Super Night Selfie 3.0 dan Circular Flash For Selfies.

Jadi, anda boleh berswafoto pada bila-bila masa di mana juga.

b. Mod Video Dual-View

Dengan kamera fungsi dual-view, pengguna kini dapat menangkap semua yang ada dari semua sisi.

Pengguna kini dapat merakam momen terbaik di kedua-dua belah pihak menggunakan Mod Video Dual-View.

Dengan itu, anda kini bukan sahaja 'pengarah' filem, tetapi juga menjadi subjek.

Pengguna boleh berbangga dengan hasil kerja dibuat kerana gambar diambil memperlihatkan perincian yang indah dan penyesuaian kulit kelihatan semula jadi.

Dengan ciri unik untuk menghilangkan pantulan dari skrin telefon anda untuk swafoto yang murni, hasil gambar diambil memang cantik dan memuaskan hati.

Malah, semua gambar malam kelihatan seolah-olah anda dikurniakan sentuhan profesional!

c. 64MP Kamera-Quad AI

Menerusi kecanggihan fungsinya, ia membolehkan pengguna mendapatkan gambar yang tajam - walaupun selepas lensa 8MP Telephoto yang diperbesar dengan Zum Digital hingga 20x untuk menangkap keindahan dan kecantikan yang jauh seperti matahari terbenam di pantai.

Selain itu, HUAWEI nova 7 juga dilengkapi dengan lensa ultra Wide 8MP yang dapat menangkap sudut lebar manakala ultra-macro 2MP membolehkan anda untuk menangkap makhluk hidup kecil di sekitar anda.

• Pemprosesan mudah alih berkuasa

HUAWEI nova 7 serba baharu dilengkapi dengan prestasi 5G, disokong oleh Kirin 985 5G Soc Chipset, yang berfungsi hebat semasa konsert dan pertunjukan muzik kepada memanfaatkan kepintaran peringkat seterusnya untuk dunia prestasi baharu.

Kirin ISP 5.0, pemprosesan gambar dan gambar / video menjadi yang terunggul.

• Kuasakan hidup anda, sepanjang hari dengan HUAWEI SuperCharge 40W

Bateri 4.000 mAh di HUAWEI nova 7 memungkinkan untuk penggunaan jangka panjang, membebaskan anda dari beban pengurangan bateri yang terlalu cepat.

Selain itu, HUAWEI SuperCharge 40W dapat mengembalikan kuasa hingga 75 peratus ke telefon pintar anda hanya dalam setengah jam.

Masa pengecasan lebih pendek, lebih lama menggunakan kuasa!

• HUAWEI Share dan Meetime

Dengan HUAWEI Share, HUAWEI nova 7 membolehkan penyambungan lancar di seluruh peranti HUAWEI hanya dengan satu sentuhan.

Dilengkapi dengan HUAWEI WiFi AX3, dengan hanya sentuhan anda tidak lagi perlu memasukkan kata laluan WiFi untuk menyambungkan telefon pintar anda ke rangkaian internet.

Lakukan panggilan video dengan pengguna peranti HUAWEI lain dalam panggilan video 1080p Full HD dengan HUAWEI MeeTime.

Juga, manfaatkan perisian dan perkakasan pencitraan mudah alih HUAWEI yang kuat untuk menyokong prestasi cahaya rendah, perkongsian skrin dan mod kecantikan!

Ganjaran HUAWEI Member Center

Dengan setiap pembelian HUAWEI nova 7, pelanggan akan dapat menikmati makanan yang enak dan mendapat makanan yang luar biasa, bernilai sehingga RM1,000!* dengan tawaran yang hebat yang melazatkan daripada rakan kongsi seperti AirAsia Big, Baskin Robbin's, Domino's Pizza, Puma, Texas Chicken, Lazada, Free Fire dan banyak lagi.

*Tertakluk kepada terma dan syarat

Jangan tunggu lagi

Untuk maklumat lanjut mengenai mengenai HUAWEI nova 7 dan HUAWEI WiFi AX3 yang akan datang, kunjungi online HUAWEI Store hari ini.

Pra pesanan online Nova 7 pada 7/7:https://bit.ly/3gENaTN & https://bit.ly/2AwfNmt

Lebih banyak promosi pada 7/7: https://bit.ly/38vTFoI

Pra tempah HUAWEI WiFi AX3 pada 7 Julai: https://bit.ly/38u59td

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai HUAWEI nova 7 serba baharu, nantikan halaman Facebook HUAWEI di www.facebook.com/HUAWEIMobileMY.

Artikel ini disiarkan pada : Isnin, 6 Julai 2020 @ 8:28 PM