AINUR Rihanna menunjukkan foto ibunya serta surat yang ditulis khas buat  Yasminda  yang menghilangkan diri sejak tiga bulan lalu.
AINUR Rihanna menunjukkan foto ibunya serta surat yang ditulis khas buat Yasminda yang menghilangkan diri sejak tiga bulan lalu.
Oleh Mary Victoria Dass

Ulu Tiram: "Saya sangka dia merajuk hanya sehari dua, tetapi sehingga kini sudah lebih tiga bulan menghilangkan diri," kata Azrin Talib, 37, yang buntu selepas isterinya, Yasminda Abdul Majid, 36, menghilangkan diri sejak 13 Ogos lalu.

Menurutnya, ketiadaan isterinya itu menyebabkan kehidupannya termasuk enam anak tidak terurus dan tiga anaknya turut tidak bersekolah dalam tempoh berkenaan.

Katanya, dia juga terpaksa berhenti kerja sejak ketiadaan isterinya itu kerana terpaksa menjaga anak mereka.

"Lebih memburukkan keadaan, anak bongsu kami yang berusia enam tahun, Ariyana dan paling rapat dengan ibunya kerap demam dan gemar menyendiri hingga membimbangkan kami," kata Azrin yang juga bekas juruteknik di Taman Bukit Tiram, di sini, semalam.

Azrin berkata, dia semakin buntu dengan nasib rumah tangganya yang dibina sejak 17 tahun lalu berikutan tindakan isterinya itu menghilangkan diri dan hingga kini gagal menghubungi keluarganya.

Dapatkan akhbar Harian Metro untuk berita selanjutnya.

Artikel ini disiarkan pada : Rabu, 26 November 2014 @ 5:12 AM