PH dah gerun?

Idris Musa Isnin, 28 Januari 2019.

PEMUDA UMNO mendakwa Pakatan Harapan (PH) gerun dengan gabungan Barisan Nasional (BN) dan PAS, selepas kedua-dua parti terbabit bekerjasama dalam Pilihan Raya Kecil (PRK) Cameron Highlands, baru-baru ini.

Masa untuk berkhidmat kepada rakyat

Shaarani Ismail Ahad, 27 Januari 2019.

“KEUTAMAAN saya ketika ini adalah memberikan perkhidmatan kepada semua warga Cameron Highlands,” kata Ahli Parlimen Cameron Highlands yang baharu dipilih, Ramli Mohd Nor.

'Pemilihan Ramli Md Noor sesuai, tepat'

Shamsul Kamal Amarudin Ahad, 27 Januari 2019.

KEMENANGAN Barisan Nasional (BN) pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Cameron Highlands, semalam kerana parti itu berjaya memilih calon sesuai dan tepat dengan selera penduduk tempatan, kata Pengerusi Jemaah Penasihat UMNO, Tengku Razaleigh Hamzah.

Ini janji Ramli

Wartawan NSTP Sabtu, 26 Januari 2019.

CALON Barisan Nasional (BN), Ramli Md Noor yang diumum menang dalam Pilihan Raya Kecil (PRK) Cameron Highlands berjanji untuk berkhidmat sebaik mungkin di parlimen itu.

Detik manis, pembakar semangat BN

Wartawan NSTP Sabtu, 26 Januari 2019.

KEMENANGAN Barisan Nasional (BN) pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Cameron Highlands menjadi detik manis kepada parti selepas tewas dalam empat PRK sebelum ini.

[RASMI] BN menang, Ramli cipta sejarah

Wartawan NSTP Sabtu, 26 Januari 2019.

BARISAN Nasional (BN) berjaya mempertahankan kerusi Parlimen Cameron Highlands selepas calonnya, Ramli Md Noor diumum menang dalam Pilihan Raya Kecil (PRK) kali ini dengan majoriti lebih besar.

[Tidak Rasmi] BN menang PRK Cameron Highlands

Wartawan NSTP Sabtu, 26 Januari 2019.

KEPUTUSAN tidak rasmi Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Cameron Highlands setakat jam 6.45 petang menyaksikan calon Barisan Nasional (BN) Ramli Mohd Noor menang apabila mendahului dengan memperoleh 10,942 undi.

Demi tanggungjawabku

BERNAMA Sabtu, 26 Januari 2019.

MARINA Yusuf, 44, bangun seawal jam 4 pagi dan bertolak ke Cameron Highlands dari Kuala Lumpur demi menunaikan tanggungjawabnya sebagai pengundi pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Cameron Highlands, hari ini.

Harap pengundi keluar awal - MB Pahang

T N Alagesh dan Nik Sukry Ramli Sabtu, 26 Januari 2019.

MENTERI Besar Pahang, Datuk Seri Wan Rosdy Wan Ismail tiba di Sekolah Kebangsaan (SK) Tanjung Gahai, Cameron Highlands bagi mengundi jam 8.40 pagi hari ini.

'Abang Topi' selesai tunai tanggungjawab

Shaarani Ismail Sabtu, 26 Januari 2019.

CALON Bebas bagi Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Cameron Highlands, yang popular dengan imej petani bertopi, berkasut getah dan membawa cangkul, Wong Seng Yee, mengundi di Sekolah Jenis Kebangsaan Cina (SJKC) Bertam Valley, kira-kira jam 8.25 pagi ini.