Tumpu infrastruktur, prasarana [METROTV]

Oleh Iskandar Shah Mohamed Ahad, 5 Ogos 2018.

AHLI Dewan Undangan Negeri (ADUN) Sungai Kandis, Mohd Zawawi Ahmad Mughni, berikrar akan terus tumpukan pembangunan infrastruktur awam dan prasarana di kawasan DUN itu.

Sungai Kandis kayu ukur Seri Setia, Balakong

Wartawan NSTP Ahad, 5 Ogos 2018.

GERAK kerja jentera PKR dan Pakatan Harapan (PH) dalam Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Sungai Kandis akan menjadi kayu ukur kepada kempen PRK DUN Seri Setia dan Balakong.

SPR akan siasat Najib bila terima laporan

Wartawan NSTP Ahad, 5 Ogos 2018.

SURUHANJAYA Pilihanraya (SPR) akan menyiasat dakwaan Datuk Seri Najib Razak melanggar undang-undang pilihan raya jika menerima aduan.

SPR tak puas hati peratusan mengundi rendah

Oleh Wartawan NSTP Sabtu, 4 Ogos 2018.

SURUHANJAYA Pilihan Raya (SPR) tidak puas hati dengan kadar peratusan keluar mengundi yang disifatkan antara terendah pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Sungai Kandis.

'Ada pengundi tak sedar undi hari ini'

Faliq Lajim Sabtu, 4 Ogos 2018.

PENGUNDI yang tidak tahu mereka perlu keluar mengundi hari ini dikatakan punca peratusan yang keluar kurang pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Sungai Kandis.

Peratusan keluar undi rendah, majoriti kurang

Mohd Iskandar Ibrahim dan Tharanya Arumugam Sabtu, 4 Ogos 2018.

PKR mengekalkan kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Sungai Kandis pada Pilihan Raya Kecil hari ini dengan majoriti 5,842 undi.

Tidak rasmi: Mohd Zawawi mendahului

Wartawan NSTP Sabtu, 4 Ogos 2018.

KEPUTUSAN tidak rasmi sehingga 7.46 malam, hari ini menyaksikan calon PKR, Mohd Zawawi Ahmad Mughni, 48, mendahului Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Sungai Kandis dengan 11,478 undi.

Keputusan tidak rasmi PRK Sungai Kandis

Wartawan NSTP Sabtu, 4 Ogos 2018.

BERIKUT adalah keputusan <b><i>Tidak Rasmi</i></b> bagi Pilihan Raya Kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) Sungai Kandis, hari ini.

Hanya separuh keluar mengundi

BERNAMA Sabtu, 4 Ogos 2018.

PROSES pengundian Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Sungai Kandis hari ini tamat selepas kesemua 19 pusat pengundian yang dibuka pada 8 pagi tadi ditutup serentak pada 5.30 petang.

SPR arah gerakkan unit hebahan

BERNAMA Sabtu, 4 Ogos 2018.

SEJAK 11.30 pagi, hari ini , dua van milik Jabatan Penerangan giat membuat hebahan bagi mengajak penduduk di kawasan Dewan Undangan Negeri (DUN) Sungai Kandiskeluar mengundi pada Pilihan Raya Kecil (PRK) kawasan itu, hari ini.