AIMAN Tino menerima banyak mesej peribadi daripada peminatnya. FOTO Nurul Syazana Rose Razman
AIMAN Tino menerima banyak mesej peribadi daripada peminatnya. FOTO Nurul Syazana Rose Razman
Norhayati Nordin

PENYANYI popular, Aiman Tino menerima banyak mesej berbaur peribadi daripada peminatnya yang kebanyakan gadis remaja selepas dia memberi hadiah sebuah restoran baru untuk diuruskan ibu bapanya di Kuala Kubu Bharu, Selangor seperti dilaporkan media, baru-baru ini.

Aiman, 22, berkata, dia tidak pernah terfikir apa yang dilakukan untuk keluarganya sebagai strategi menawan hati peminat terutama gadis dan wanita.

“Apa yang saya buat adalah tanggungjawab sebagai anak. Saya tak fikir mahu lakukannya untuk jadikan keperibadian diri sebagai tarikan gadis dan wanita.

“Banyak juga saya mendapat mesej di Instagram daripada peminat dalam kalangan gadis dan wanita yang jatuh hati dan tertarik dengan keperibadian saya," katanya.

Bagaimanapun, Aiman memberitahu dia tidak membalas mesej itu, namun sangat menghargai sokongan peminat pada karier seninya.

Menurut penyanyi lagu Ku Rela Dibenci ini, dia pun belum terfikir lagi untuk bercinta kerana dia masih muda dan mahu fokus pada karier dahulu.

“Apa pun, terima kasih kepada peminat yang tidak jemu menyokong karier seni saya. Teruslah menyokong saya," katanya.

Sangat meminati perniagaan selain menyanyi, Aiman kini dalam perancangan membuka sebuah lagi restoran baru di sekitar Kuala Lumpur.

Katanya, dia sepatutnya membuka restoran berkenaan di Putrajaya tetapi disebabkan lokasi itu bermasalah, maka perlu mencari tempat perniagaan baru.

Artikel ini disiarkan pada : Ahad, 24 Februari 2019 @ 12:44 PM