NABILA terima dengan siapapun jodoh yang ditetapkan Allah nanti. FOTO Mahzir Mat Isa
NABILA terima dengan siapapun jodoh yang ditetapkan Allah nanti. FOTO Mahzir Mat Isa
Ramlah Zainal


“JIKA jodoh sudah sampai, saya tidak akan menolaknya kerana percaya dengan ketentuan Allah SWT adalah yang paling tepat,” kata penyanyi dan pelakon Nabila Razali, 27, ketika ditanya perancangan untuk berumah tangga pada tahun ini.

Menurut penyanyi yang kini popular dengan lagu Vroom Vroom itu, dia tidak kisah jika jodohnya dengan artis mahupun golongan kenamaan.

“Saya terima dengan siapapun jodoh yang ditetapkan Allah nanti.

“Pada masa sama, saya juga tidak serik berkawan dengan rakan artis atau digosipkan dengan mereka yang sama-sama terbabit dalam bidang seni,” katanya kepada Harian Metro.

Penyanyi yang pernah digosipkan dengan pelakon Aedy Ashraf dan penyanyi serta komposer terkenal Hael Hussaini itu mengakui, buat masa ini dia masih belum memiliki teman istimewa lagi.

“Saya tidak berasa sunyi walaupun masih bergelar solo.

“Buat masa ini, fokus saya pada karier seni dan tiada masa untuk menjaga hati orang lain atau teman istimewa lagi,” katanya.

Ditanya kriteria pasangan dicari, kata Nabila, dia mencari calon suami yang memiliki sumber kewangan stabil dan mampu menyara keluarga.

“Saya juga mencari calon suami yang boleh bimbing dari segi dalaman, emosi dan jiwa serta saling melengkapi antara satu sama lain,” katanya.

Artikel ini disiarkan pada : Isnin, 8 April 2019 @ 3:31 PM