ELVINA
ELVINA
Rudy Imran Shamsudin


“NASIHAT saya kepada sebahagian netizen yang kecoh mengenai anak saya, apa kata mereka berlapang dada dan bertenang,” kata Datin Elvina Mohamed apabila gurauannya bersama anaknya Karl Mateen hangat diperkatakan umum.

Bukan itu sahaja, gambar Karl yang berikat pita pelekat hospital turut dimuat turun pengurusan Instagram selepas menerima aduan daripada pengikut bintang utama drama Isteri Untuk Diiktiraf itu.

Elvina ketika dihubungi berkata, seboleh mungkin dia tidak mahu memberikan sebarang komen memandangkan isu itu berlaku minggu lalu. “Takkan saya mahu menganiaya anak sendiri? Dalam gambar itu Karl tak menangis pun.

“Karl pandai beli jiwa kami yang ketika itu gundah kerana bapa mentua dimasukkan ke hospital dengan buat muka comel apabila diperlakukan sedemikian.

“Karl manja dengan ibu dan bapa saudara dia. Sewaktu menemani dan menziarahi bapa mentua, ibu dan bapa saudara Karl mengusik dengan melekatkan pita pelekat di tangan dan kakinya.

“Kalau benar apa yang dilakukan itu menganiaya anak saya, pasti kakitangan hospital akan tegur,” katanya.

Elvina bagaimanapun berterima kasih kepada semua yang prihatin dan bersusah-payah membuat aduan.

“Itu menunjukkan mereka sangat prihatin serta sayangkan saya dan Karl.

“Sejuk hati saya bila tahu ramai sayangkan Karl. Nasihat saya kalau sayang pun tak perlulah bersikap keterlaluan kerana saya dan suami tahu apa yang terbaik untuk anak kami. Anak lelaki kena kasar sikit bila bergurau,” katanya.

ELVINA bersama anaknya Karl Mateen.
ELVINA bersama anaknya Karl Mateen.

Artikel ini disiarkan pada : Selasa, 13 Ogos 2019 @ 5:08 PM