INTAN NAJUWA
INTAN NAJUWA
Syanty Octavia Amry


“MAAF saya tidak mahu komen berkenaan isu itu. Terima kasih sebab memahami,” kata Razrul Anwar Rusli ringkas mengulas mengenai foto mesra pelakon, Intan Najuwa dan Zul Arifin.

Razrul, 38, yang juga tunang Intan menjawab soalan berkenaan menerusi mesej aplikasi WhatsApp.

Terdahulu, Harian Metro melaporkan kenyataan pengarah, Osman Ali berhubung isu gambar mesra Intan dan Zul yang dikatakan tidak ada dalam montaj drama lakonan mereka bertajuk Setelah Ku Dimiliki.

Osman berkata, dia sendiri terkejut kerana gambar berkenaan bukanlah sebahagian daripada gimik bagi menaikkan ‘rating’ naskhah arahannya itu.

“Ketika kejadian juga saya tidak ada di lokasi untuk melakukan penggambaran montaj bulan madu membabitkan watak Adriz (Zul) dan Sarra (Intan).

“Saya berada di Kuala Lumpur kerana ada urusan dan tanggungjawab pengarahan untuk montaj berkenaan diserahkan kepada penolong pengarah, Jai Nadxaman.

“Apa pun, saya terkilan kenapa ada pihak sengaja sebar dan tularkan gambar berkenaan. Kalau boleh tidak mahu ada elemen sebegitu dalam drama,” katanya.

Katanya, dia sudah mendapatkan kepastian daripada semua pihak yang terbabit di lokasi dan jelas tiada langsung penggambaran terbabit dalam adegan drama Setelah Ku Dimiliki.

Dalam pada itu, usaha Harian Metro menghubungi Zul dan Intan gagal berikutan masing-masing tidak menjawab panggilan dan tidak membalas mesej.

Artikel ini disiarkan pada : Sabtu, 9 November 2019 @ 9:23 PM