Pemergian Adib: Peguam pemerhati dilantik

Noor Atiqah Sulaiman Isnin, 24 Disember 2018.

KEMENTERIAN Perumahan dan Kerajaan Tempatan (KPKT) sudah melantik peguam pemerhati untuk keluarga Muhammad Adib Mohd Kassim, anggota bomba yang meninggal dunia akibat parah dipukul dalam rusuhan di hadapan Kuil Sri Maha Mariamman, Subang Jaya, baru-baru ini.

Polis patut tahan perusuh lebih awal

Hafidzul Hilmi Mohd Noor Khamis, 20 Disember 2018.

TINDAKAN menangkap perusuh yang terbabit dalam insiden rusuhan di kuil Sri Maha Mariamman, USJ 25, Subang Jaya sewajarnya dilakukan secara besar-besaran.

Rusuhan kuil: 40 polis berkawal

Siti Salmiah A Hamid Selasa, 18 Disember 2018.

KIRA-KIRA 40 anggota polis dari IPD Subang Jaya dilihat berkawal di sekitar Kuil Sri Maha Mariamman, USJ 25, Seafield di Subang Jaya, hari ini.

Pemergian Adib: Dah jadi kes bunuh

Nor Azizah Mokhtar Isnin, 17 Disember 2018.

POLIS mengklasifikasikan semula siasatan kes kematian anggota bomba, Muhammad Adib Mohd Kassim daripada cuba bunuh kepada bunuh.

Pemergian Adib ditangisi ramai

Nor Azizah Mokhtar Isnin, 17 Disember 2018.

PERDANA Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad menzahirkan rasa sedih dengan berita kematian anggota bomba, Allahyarham Muhammad Adib Mohd Kassim yang meninggal dunia ketika dirawat di Institut Jantung Negara (IJN) pada 9.41 malam tadi.

Adib sudah tiada [METROTV]

Faris Fuad Isnin, 17 Disember 2018.

ANGGOTA bomba, Muhammad Adib Mohd Kassim yang parah dipukul dalam rusuhan di Kuil Sri Maha Mariamman, USJ 25, Subang Jaya akhir bulan lalu disahkan meninggal dunia pada 9.41 malam tadi.

Adib masih kritikal

Teoh Pei Ying Ahad, 16 Disember 2018.

KEADAAN kesihatan Muhammad Adib Mohd Kassim, anggota bomba yang sedang dirawat di Institut Jantung Negara (IJN) akibat parah dalam kekecohan di Kuil Sri Maha Mariamman, USJ25, Subang Jaya, bulan lalu dilaporkan merosot.

Kuil perlu pulang tanah dan wang

Ruwaida Md Zain Sabtu, 15 Disember 2018.

PENGURUSAN Kuil Sri Maha Mariamman, Seafield perlu memulangkan semua tanah dan wang pampasan yang diterima daripada pemaju sebelum ini.

Adib tetap kritikal

Norrasyidah Arshad Khamis, 13 Disember 2018.

MUHAMMAD ADIB Mohd Kassim, anggota bomba yang parah dipukul perusuh di hadapan Kuil Sri Maha Mariamman, USJ 25, Subang Jaya bulan lalu, tetap dalam keadaan kritikal, walaupun stabil.

Rusuhan kuil: Dua nafi sebabkan cedera parah

Sarah Zulkifli Rabu, 12 Disember 2018.

DUA lelaki yang terbabit dalam insiden rusuhan di kuil Sri Maha Mariamman, Subang Jaya, dua minggu lalu didakwa di Mahkamah Majistret Petaling Jaya, hari ini atas pertuduhan mendatangkan kecederaan parah terhadap seorang orang awam.