DENGAN melancarkan telefon pintar Superflagship baru-baru ini, ia nyata mengujakan semua penggunanya.

Siri HUAWEI Mate30 memberikan banyak kejutan terutama dari segi reka bentuk, prestasi, fotografi dan interaksi.

Menariknya, telefon pintar itu juga dilengkapi dengan cip unggul Kirin 990, dwi kamera 40 megapiksel, kamera Leica super-sensing, fotografi ultra-tinggi 7680-bingkai, 4K super sudut lebar, kawalan isyarat AI dan banyak lagi ciri-ciri menarik sekali gus menjadikan Siri HUAWEI Mate30 sebagai sorotan yang menunjukkan teknologi canggih masa depan.

HUAWEI juga melancarkan set fon telinga tanpa wayar HUAWEI FreeBuds 3 baru dan pembantu kesihatan terbaik pada pergelangan tangan anda, Watch HUAWEI GT 2 yang juga membuatkan peminat peranti ini teruja.

Tidak kira sama ada penyambungannya, audio, reka bentuk, pemantauan kesihatan sukan dan jangka hayat bateri produk ini pastinya memberikan pengalaman luar besar dalam kehidupan anda.

Siri HUAWEI Mate30 dilengkapi dengan EMUI10 terbaru, yang mana dioptimumkan dalam semua aspek. EMUI10 juga memperluas reka bentuk AOD untuk menukar warna sepanjang masa.

Untuk reka bentuk antara muka, EMUI10 menggunakan gaya tipografi majalah, supaya keseluruhan pengalaman operasi memberikan perasaan yang sama saat membaca majalah yang menarik.

Pada masa yang sama, EMUI10 juga membolehkan fungsi kolaborasi multi skrin melalui teknologi yang meletakkan asas bagi komunikasi penuh dan interkoneksi HUAWEI.HUAWEI FreeBuds 3

HUAWEI FreeBuds 3 meningkatkan kestabilan sambungan, pemprosesan audio dan keupayaan anti-jamming melalui cip Kirin AI.

Cip kirin AI adalah teknologi synchronous transmission dwi-saluran yang menyokong kajian pembangunan HUAWEI.

Fon telinga kiri dan kanan HUAWEI Freebuds 3 ini juga boleh berkomunikasi secara terus dengan telefon bimbit.

Pengurangan penggunaan kuasa dan latensi yang ketara, ia kini adalah satu penyelesaian penyambungan alat dengar tanpa wayar terbaik.

HUAWEI Freebuds 3 ini juga menyediakan muzik yang menarik dan memberikan keseronokan saat mendengar muzik pop Eropah dan Amerika. Nada keseluruhan lebih tinggi ke arah tengah dan bawah sekali gus memberikan bunyi yang cukup bergaya.

Tambahan khas sensor bunyi untuk mengenal pasti sama ada suara manusia yang diambil menerusi getaran tisu otak kita. Ia secara tidak langsung mengurangkan kesan bunyi sekeliling dan mempunyai kesan pembatalan bunyi yang baik.

HUAWEI Watch GT 2

Memiliki HUAWEI Watch GT 2 sememangnya membuatkan hidup lebih bebas dan mengujakan. Ini kerana, dengan HUAWEI Watch GT2 ia membolehkan anda mengira setiap langkah, memainkan muzik dan berhibur sambil melakukan senaman. Selain itu, tidak kira anda berjalan, berlari atau mendaki, jika ada panggilan masuk, ia akan terus terpampar pada jam anda.

Anda juga boleh menjawab panggilan telefon dengan hanya satu langkah mudah dan melakukan panggilan Bluetooth menerusi HUAWEI Watch GT 2 ini.

Menceriakan lagi pemakaiannya, HUAWEI Watch GT 2 mempunyai pelbagai gaya dan tema dail yang hebat dan cantik untuk pengguna memilih, mengedit sekaligus memenuhi keperluan dalam senario yang berbeza.

Dengan gabungan skrin sentuh dan butang mod operasi, pengguna boleh memasuki paparan untuk memeriksa kadar denyutan jantung, pemantauan tekanan dan mengerakkan rekod halaman dengan hanya 'slide' skrin.

Intimate butler dengan peringatan kadar denyutan jantung sama ada tinggi atau rendah, pemeriksaan degup pramatang dan ujian oksigen dalam darah.

Jam ini juga mempunyai 15 mod sukan yang mana membolehkan anda menikmati pelbagai mod gim dan memantau kadar degupan jantung.

HUAWEI Watch GT 2 46mm boleh bertahan selama dua minggu atau setengah bulan tanpa pengecasan.

Justeru, anda tidak perlu risau kehabisan bateri selama seminggu walaupun terlupa mengecajnya. Ia sememangnya memudahkan dan menyeronokkan bukan!

Siri HUAWEI Mate30 peranti menakjubkan

Siri HUAWEI Mate30 secara keseluruhan nyata cukup menakjubkan. Dengan ultra melengkung 88 darjah, ia menunjukkan gaya estetik unik HUAWEI. Dari pelbagai reka bentuk setiap generasi Siri Mate, HUAWEI menentukan gaya estetiknya tersendiri.

Ciri Siri HUAWEI Mate30 juga dinaik taraf dengan Horizon Display yang menyediakan pengalaman tontonan yang mengujakan. Lingkaran Helo pada peranti ini juga memberikan telefon pintar ini reka bentuk ID sangat dikenali.

HUAWEI Mate30 juga tidak mengecewakan dengan adanya film Leica empat snap dan kamera dual 40MP sekali gus memberikan pengalaman fotografi yang menakjubkan. Peranti ini juga dilengkapi dengan keupayaan SuperSensing Triple Camera, 16MP kamera Ultra Wide dan 8MP kamera Telephoto.


1 / 1.54 "+ 1 / 1.7" Sensor imej yang besar memberikan pencahayaan yang terbaik.

Pandangan super wide-angle dengan fokus 18mm yang sama nisbah 3:2 dengan bingkai penuh SLR. Kekuatan parameter kamera filem 40 megapiksel ini juga amat luar biasa. Kamera sudut lebar 40 megapixel ultra-sensing dengan penapis RYYB, peningkatan 40 peratus pencahayaan, kamera telefoto 8 megapiksel, sokongan zoom 5x hibrid dan zoom digital 30x, sokongan dual OIS anti-shake memaksimakan pengekalan butiran gelap.

Fotografi dengan bingkai 7680 ultra-high-speed Siri HUAWEI Mate30 akan memberikan anda lapan kali perlahan daripada bingkai 960 gerakan perlahan.

Dengan Video gerak perlahan dan night shot yang cantik, tiada lagi kerisauan jika anda ingin menggunakan aplikasi Tik-Tok atau membuat Vlog.

Tidak dapat dinafikan telefon pintar terbaik adalah yang membolehkan pengguna mendengar muzik dan memantau kesihatan untuk menikmati pelbagai keseronokan.

Kehidupan lebih mudah dengan HUAWEI

Siri HUAWEI Mate30 dengan HUAWEI Freebuds 3 dan HUAWEI Watch GT 2 bukan saja membolehkan pengguna mendengar muzik, memantau kesihatan sambil menikmati segala-galanya, peranti ini juga membina kehidupan pintar untuk anda!Teknologi termaju HUAWEI Mate30 menyambungkan flagship kepada masa depan. Jadi, miliki HUAWEI Mate30 anda sekarang!

Untuk Siri Mate30 ada boleh memilikinya dari harga RM2,799. MateBook 13 (dari RM3,599), Watch GT2 (dari RM799), Huawei x Gentle Monster (RM1599), Freebuds 3 (RM67) dan WiFi Q2 Pro (RM499).

Untuk maklumat lanjut, lawati HUAWEI Online Store dan layari sini untuk tawaran menarik produk pintar daripada HUAWEI ini.

Artikel ini disiarkan pada : Rabu, 27 November 2019 @ 8:35 PM