X
Muhamaad Razis Ismail


SAMBUTAN Hari Valentine yang akan disambut dalam tempoh beberapa hari lagi adalah masa sesuai untuk mendapatkan hadiah terbaik untuk yang tersayang. Percayalah, tiada sesiapa yang suka membeli hadiah pada saat akhir. Sekiranya anda merancang mencari hadiah, anda masih mempunyai masa untuk berbuat demikian.

Promosi HUAWEI sempena Valentine

1. Pra tempahan Nova 7i Percuma HUAWEI Band 4


Cara terbaik adalah jadikan telefon pintar baru sebagai hadiah untuk si dia (siapa yang tidak gembira dapat telefon baru). Pilihan terbaik adalah dengan membuat pra tempahan, HUAWEI Nova 7i pada harga RM1,099 bermula 14 hingga 21 Februari yang disertakan bersama HUAWEI Bank 4 secara percuma. HUAWEI Nova 7i hadir dengan tiga warna berbeza iaitu merah jambu sakura, hitam dan hijau 'crush'.

2.Plan ansuran Nova 7i serendah RM4.87 sehari


Kini, untuk sambutan Valentine bukan hanya lelaki perlu mengeluarkan wang untuk wanita, sebaliknya wanita boleh melakukan perkara sama. Kini HUAWEI menawarkan pakej yang sesuai untuk semua yang mampu memenuhi pelbagai keperluan dan keinginan (kecergasan, melancong, akademik, belajar secara bijak) - Nikmati 0% faedah dan 0% yuran pemprosesan 'Together 2020 HUAWEI Smart Life' pakej pelan ansuran sehingga 12 bulan dengan bayaran kurang daripada RM4.87 sehari *!

Untuk pembelian produk terhebat ini, layari https://huaweitogether2020.3ex.com.my/

3. Tawaran menarik untuk produk HUAWEI terpilih serendah RM2.14 (stok terhad)


4. Menangi tiket ke Maldives


Kenapa beli produk HUAWEI? masih tidak yakin? Beli dan anda berpeluang memenangi tiga keping baucer melancong ke Maldives yang bernilai sehingga RM36,000!. Anda hanya perlu mengimbas kod QR, jawab soalan, isi maklumat peribadi dan sertakan resit pembelian anda. Pemenang akan diumumkan di Facebook pada 14 Mac 2020. Penyertaan tertakluk kepada terma dan syarat .

Untuk maklumat lanjut, layari HUAWEI Online Store


Harian Metro sertakan sebab mengapa HUAWEI Nova 7i pembelian berbaloi untuk sambutan Hari Valentine pada tahun ini.

HUAWEI Nova 7i memiliki kuasa bateri berkapasiti 4200 mAh dan HUAWEI pengecas pantas 40W.

Selain itu, ia memiliki sistem Algoritma Al yang dapat meningkatkan kesan khas kecantikan lebih baik. Dengan Kirin 810’s yang memberi kuasa kepada Algoritma AI, HUAWEI Nova 7i boleh mengesan struktur rangka, sendi, posisi dan keadaan sekeliling subjek serta boleh mencantikkan ciri-ciri wajah termasuk garis mata, mata, bibir dan hidung. Ia berfungsi seperti pasukan profesional yang menyediakan pelbagai perkhidmatan kecantikan kepada pengguna.

HUAWEI Nova 7i dilengkapi dengan kamera depan 16MP dengan 1μm piksel. Terima kasih kepada teknologi 'Light Fusion' 4 dalam 1 yang boleh mencapai sensitiviti pada tahap 2μm piksel. Ini membuka ruang lebih besar untuk cahaya masuk ke dalam pengimbas dalam menghasilkan perincian lebih jelas untuk 'low light shots'. Dengan mod 'Super Night’, kamera dapat mengesan persekitaran gelap dengan tepat dan secara automatik mengaktifkan algoritma.

Peranti ini memiliki reka bentuk CMF yang lebih ‘trendy, menawarkan pengalaman hiburan lancar dengan dikuasakan cip Kirin 810 serta menyokong MEETime untuk mendapatkan panggilan video berkualiti tinggi.


Ketibaan produk terbaru bermula 14 Februari 2020.

-RM1,399-Nova 5T warna baru: Hijau 'crush'

-RM679- 'Freebud 3' (merah)

-RM899- jam tangan GT 42 mm (Rose Gold)

-RM699-telefon Huawei Y7p

-RM2,299 -komputer riba Matebook D 15 versi baru (8GB+256GB)

Jualan Nova 7i akan dilancarkan pada 22 Februari ini dengan harga RM1,099. Pra tempahan boleh dibuat sekarang untuk mendapatkan Band 4 secara percuma (sementara stok masih ada). Selain itu, produk lain akan mula dijual pada 14 Februari ini.

Apa tunggu lagi? Beli sekarang untuk mendapatkan tawaran terbaik.

Dapatkan maklumat lanjut di sini

Artikel ini disiarkan pada : Selasa, 11 Februari 2020 @ 9:30 PM