Suliati Asri

MEMILIKI HUAWEI Siri P40 yang terbaik untuk fotografi dan sambungan pastinya cukup mengujakan. Tetapi memiliki dua telefon pintar unggul terbaru itu pada harga yang hebat iaitu RM159 sebulan pastinya kegembiraan berganda.

Dengan kerjasama HUAWEI, Maxis menawarkan promosi hebat ini dengan pembayaran awal sifar dibawa pakej Zerolution.


Tawaran ini juga tepat pada waktunya kerana pengguna boleh memberikan telefon pintar HUAWEI Siri P40 kepada insan tersayang sempena bulan Ramadan ini seterusnya merakamkan kenangan terindah.

Menerusi promosi ini juga, pengguna boleh menikmati penjimatan sehingga RM2,542 pada RRP telefon dan hadiah percuma bernilai RM796 untuk setiap HUAWEI Siri P40.

Pemberian percuma itu merangkumi:

• Kerangka pengecas tanpa wayar HUAWEI P40 bernilai RM289 atau Pengecas kereta tanpa wayar HUAWEi SuperCharge bernilai RM289.

• Lanjutan satu tahun jaminan dan perlindungan skrin retak selama sebulan bernilai RM248

• Langganan HUAWEI Video selama tiga bulan bernilai RM113.40

• 12 bulan storan awan HUAWEI 50GB bernilai RM46.80

• Langganan Maxis Safe Device selama tiga bulan bernilai RM99

Tidak berminat mendapatkan dua telefon yang sama?

Jangan gusar kerana anda boleh memilih untuk memiliki HUAWEI Siri P40 secara individu dari hanya RM99 sebulan pada Zerolution atau RM1,299 pada kontrak biasa.

Pilihan adalah milik anda.

Terbaik untuk fotografi dan sambungan


Selaras dengan warisan inovasi dan kecemerlangan yang unggul, HUAWEI Siri P40 mengekalkan kedudukannya sebagai terbaik untuk fotografi dan sambungan.

Dilengkapi dengan Kamera Ultra Vision Leica, HUAWEI Siri P40 menghasilkan fotografi yang luar biasa sama ada subjeknya dekat atau jauh dari jangkauan pengguna.

Kecerdasan buatan (AI) pula melengkapi sistem kamera untuk memastikan kualiti gambar yang tinggi pada bila-bila masa tidak kira siang atau malam.

Dikuasakan oleh Kirin 990 5G, HUAWEI Siri P40 bersedia untuk era 5G, menyokong mod rangkaian Bukan Kendiri (Non-standalone-NSA) dan kendiri (staralone-SA) serta sokongan komprehensif untuk jalur frekuensi 5G bagi menawarkan perjalanan flobal tanpa gangguan.


HUAWEI Siri P40 ini juga menyokong Wi-Fi 6 Plus. Dengan memanfaatkan standard Wi-Fi 6, ia menyokong lebar jalur saluran 160MHZ dan 1024-QAM untuk mencapai kadar transmisi teoritis puncak 2400Mbps. Ia sekali gus memberikan pengguna kesambungan yang tiada tandingannya walaupun untuk siaran langsung dalam resolusi 4K.

Untuk mengenai HUAWEI Siri P40, sila layari HUAWEI Online Store


Lebih menarik, AppGallery HUAWEI kini mengandungi sebahagian besar aplikasi yang sering digunakan oleh rakyat Malaysia seperti Facebook, WhatsApp, WeChat, Netflix, Instagram, AirAsia, TikTok, Lazada dan banyak lagi.

AppGallery juga selamat kerana diperkuat dengan empat lapisan perlindungan yang sudah disahkan oleh standard industri tertinggi.

Selain itu, pengguna juga boleh menjimatkan lebih banyak storan dengan hanya menggunakan Quick Apps untuk membuka aplikasi yang diinginkan tanpa memuat naik.

Menariknya, pengguna Siri P40 dan MatePad Pro kini boleh menebus hadiah bernilai sehingga RM2,381 di HUAWEI Member Center selain mendapatkan 50GB HUAWEI Cloud secara percuma selama 12 bulan.

Bukan itu saja, HUAWEI Malaysia juga menawarkan tiga bulan akses premium percuma kepada semua pengguna siri P40 dan MatePad Pro!

Untuk maklumat lebih lanjut, layari https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/appgallery/

Dapatkannya sekarang!

Spesifikasi peranti terbaru HUAWEI ini sememangnya cukup hebat.

Justeru, jangan lepaskan peluang mendapatkan tawaran hebat dari Maxis ini dan klik di sini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai promosi ini.

Untuk makluman, tawaran Siri HUAWEI P40 2X ini hanya tersedia melalui kedai Maxis.

Pengguna boleh melihat kedai yang terdekat dengan anda di sini

Pengguna juga boleh mengimbas kod QR di bawah bagi mendapatkan maklumat mengenai bagaimana untuk dapat mengalami data tanpa had dengan HUAWEI Siri P40 di rangkaian Maxis Fiber & 5G-Ready.

Artikel ini disiarkan pada : Selasa, 28 April 2020 @ 10:28 AM