Jumaat, 22 November 2019.

PERDANA Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad wajar membuat rombakan Kabinet berikutan kekalahan besar pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Tanjung Piai, baru-baru ini.

Isnin, 18 November 2019.

KEKALAHAN Pakatan Harapan (PH) dalam Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Tanjung Piai, Sabtu lalu adalah mesej rakyat kepada kerajaan supaya menunaikan janji manifesto, kata Setiausaha Agung DAP Lim Guan Eng.

Isnin, 18 November 2019.

TUN Dr Mahathir Mohamad berkata, Pakatan Harapan (PH) akan melakukan post-mortem yang terperinci, serius dan jujur di semua peringkat parti bagi mengenal pasti punca sebenar kekalahan Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Tanjung Piai, kelmarin.

Isnin, 18 November 2019.

DATUK Seri Dr Wee Jeck Seng yang menang pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Tanjung Piai pada Sabtu lalu mengangkat sumpah sebagai Ahli Parlimen hari ini.

Ahad, 17 November 2019.

“KITA tidak boleh menuduh dan mengecam Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad berikutan kekalahan dalam Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Tanjung Piai, semalam.

Ahad, 17 November 2019.

“TANJUNG Piai bukan seluruh Malaysia. Tanjung Piai di Johor, itu bangsa Johor,” kata Naib Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Dr Xavier Jayakumar.

Ahad, 17 November 2019.

KEPUTUSAN Pilihan Raya Kecil (PRK) Tanjung Piai semalam tidak akan melemahkan semangat Pakatan Harapan (PH) untuk terus bekerja kuat dalam memberi khidmat terbaik buat rakyat.

Sabtu, 16 November 2019.

PAKATAN Harapan (PH) Johor menerima keputusan Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Tanjung Piai, sebagai satu isyarat daripada pengundi yang perlu diambil serius oleh parti, kata Pengerusinya Tan Sri Muhyiddin Yassin.

Sabtu, 16 November 2019.

DATUK Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail akur dengan kekalahan Pakatan Harapan (PH) pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Tanjung Piai yang diumumkan, malam ini.

Sabtu, 16 November 2019.

DATUK Seri Anwar Ibrahim menyifatkan kemenangan dengan majoriti besar diperoleh Barisan Nasional (BN) pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Tanjung Piai sebagai satu mesej kepada seluruh pimpinan Pakatan Harapan (PH).